Τα δωμάτια μας

Δωμάτια & Σουίτες

Αν επιλέξετε να μείνετε στο Poseidon Palace, θα απολαύσετε σύγχρονες ανέσεις σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον. Είτε ψάχνετε για ένα σύντομο διάλειμμα το Σαββατοκύριακο είτε για μεγαλύτερες διακοπές, προσφέρουμε μια σειρά από πακέτα που θα καλύψουν όλους.

Παροχές


DELUXE

Μονόκλινο

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει στους επισκέπτες του 22 άνετα μονόκλινα δωμάτια με μοντέρνα, κομψή επίπλωση και υπέροχη θέα στη θάλασσα, καθώς και πράσινη θέα στον κήπο. Όλα τα μονόκλινα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως δύο άτομα (1 ενήλικα και 1 παιδί 0-12 ετών)

ΑΠΟ

107€ / βράδυ


Παροχές


DELUXE

Standard Δίκλινο

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει στους επισκέπτες του 174 άνετα δίκλινα δωμάτια με μοντέρνα, κομψή επίπλωση και υπέροχη θέα στη θάλασσα, καθώς και πράσινη θέα στον κήπο. Όλα τα δίκλινα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι τρία άτομα (2 ενήλικες και 1 παιδί 0-12 ετών)

ΑΠΟ

134€/ βράδυ


Παροχές


DELUXE

Τρίκλινο

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει στους επισκέπτες του άνετα τρίκλινα δωμάτια με μοντέρνα, κομψή επίπλωση και υπέροχη θέα στη θάλασσα, καθώς και πράσινη θέα στον κήπο. Όλα τα τρίκλινα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν το μέγιστο τέσσερα άτομα (2 ενήλικες και 2 παιδιά 0-12 ετών)

ΑΠΟ

153€ / βράδυ


Παροχές


DELUXE

Τρίκλινο Superior

Επιλέγοντας ένα από τα 24 superior δωμάτια θα βρείτε ένα ζεστό, ανοιχτό χώρο χώρος 30 τμ, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει μια οικογένεια 4 ατόμων (3 ενήλικες + 1 παιδί ή 2 ενήλικες + 2 παιδιά). Έχει τρία κρεβάτια και ένα καναπέ. Από τις τεράστιες βεράντες μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στη θάλασσα και τον κήπο.

ΑΠΟ

164€ / βράδυ


Παροχές


DELUXE

Οικογενειακό δωμάτιο

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει στους επισκέπτες του 28 άνετα οικογενειακά δωμάτια με μοντέρνα, κομψή επίπλωση και υπέροχη θέα στη θάλασσα, καθώς και πράσινη θέα στον κήπο. Όλα τα οικογενειακά δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν το μέγιστο τέσσερα άτομα (2 ενήλικες και 2 παιδιά 0-12 ετών ή 4 ενήλικες)

ΑΠΟ

165€ / βράδυ


Παροχές


DELUXE

Δίκλινη Σουίτα

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει στους επισκέπτες του 4 πολυτελείς σουίτες με μοντέρνα, κομψή επίπλωση και όλες τις ανέσεις, καθώς και θαυμάσια θέα στη θάλασσα και καταπράσινο κήπο. Όλες οι σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν το μέγιστο τέσσερα άτομα (2 ενήλικες και 2 παιδιά 0-12 ετών)

ΑΠΟ

€195 / βράδυ
Κάντε κράτηση

Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα στην ιστοσελίδα μας απλά εισάγοντας τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και τις ανάγκες διαμονής σας. Στη συνέχεια θα σας δείξει τα δωμάτια στο Poseidon Palace Hotel που είναι διαθέσιμα για τις διακοπές σας στην Λεπτοκαρυά.Αναζήτηση διαθεσιμότητας

Check-in:

Check-out:

Ενήλικες:

Παιδιά 0-6.99 :

 

 

Αναζήτηση…

Προσθέστε τα στοιχεία σας

0

Σύνοψη κράτησης

Thanks for your reservation! We have just sent you a confirmation email at with the following details:

Check-in: Αλλαγή
Check-out: Αλλαγή
Βραδιές:
Ενήλικες: Αλλαγή
Παιδιά 0-6.99 : Αλλαγή
Κράτηση: Αλλαγή

Τιμή κράτηση:
Επιλογές τιμής:
Coupon discount amount:

Ποσό προκαταβολής:

Συνολική τιμή

Τα λέμε σύντομα!

There is no active payment gateways. Please activate at least one payment gateway in HBook settings (Hbook > Payment).

Processing…