Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας

Χαλάρωση & Πολυτέλεια

Ισορροπία. Αρμονία. Ειρήνη. Εμπνευση. Χαρά. Χαλαρώστε. Το Poseidon Palace Spa παρέχει το χώρο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε το σώμα και το πνεύμα σας, ανακτώντας την απόλυτη αίσθηση της χαλάρωσης.
Get together

Family vacation


ΜΑΣΑΖ

Χαλαρωτικό Μασάζ (μασάζ)


Η ιδανική θεραπεία που βοηθά στην καταπολέμηση του στρες και έχει ως στόχο την χαλάρωση των μυών. Το χαλαρωτικό μασάζ αναζωογονεί τον οργανισμό και συνδράμει στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας. Αφεθείτε στην εμπειρία του μυοχαλαρωτικού μασάζ και διώξτε την κούραση από το σώμα σας.


ΑΠΟ

40€ / 50 λεπτά


Full endulgement

Body wraps & Massage


ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Θεραπευτικό μασάζ


Το θεραπευτικό μασάζ ενδείκνυται για ανακούφιση από έντονους μυοσκελετικούς πόνους, λύση μυϊκών σπασμών, καθώς και ενεργοποίηση των σημείων αποσυμφόρησης με αποτέλεσμα την πλήρη αναζωογόνηση και ευεξία σε σώμα και πνεύμα.


ΑΠΟ

40€ / 50 λεπτά


Coming Soon!
Special offer

Weekend spa treatment
  • Signature treatments
  • Hot stones spa therapy
  • Body care
  • Fully body massage
  • Foot rubGet together

Family vacation


ΑΡΧΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Μασάζ Αυχένα – Πλάτης


Ένα  30΄ τριαντάλεπτο μασάζ που εστιάζει στην πλάτη , τους ώμους και τον αυχένα  όπου με την χρήση θερμών αιθέριων ελαίων ανακουφίζει το σώμα από έντονους μυϊκούς πόνους.


ΑΠΟ

35€ / 30 λεπτά


Full endulgement

Body wraps & Massage


ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Λεμφικό Μασάζ


Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει αργές και επαναλαμβανόμενες κινήσεις για την  διέγερση του λεμφικού συστήματος. Αποτοξινώνει τον οργανισμό, μειώνει την κατακράτηση υγρών και βελτιώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» που προκαλεί την κυτταρίτιδα.


ΑΠΟ

35€ / 30 λεπτά


Full endulgement

Body wraps & Massage


VIP MASSAGE

Αρωματοθεραπεία


Θεραπεία προσώπου και σώματος με την χρήση αιθέριων ελαίων γνωστών για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Η αρωματοθεραπεία είναι θεραπεία νου, ψυχής και σώματος που βοηθά στην αντιμετώπιση πολλών σωματικών και ψυχικών παθήσεων.


ΑΠΟ

90€ / 90 λεπτά


Get together

Family vacation


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Θεραπεία Lipolysis


Μια μοναδική θεραπεία από την APIVITA που αξιοποιεί τη δύναμη του κόκκινου και μαύρου πιπεριού για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Η θεραπεία ξεκινά με μια αναζωογονητική απολέπιση σώματος, στη συνέχεια ακολουθεί μάσκα με φύκια και ολοκληρώνετε με μασάζ με ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια που ενεργοποιούν το λεμφικό σύστημα , απομακρύνουν τις τοξίνες και μειώνουν την κατακράτηση υγρών. Για καλύτερα αποτελέσματα συστήνουμε την επανάληψη της θεραπείας τουλάχιστον 3-6 φορές.


ΑΠΟ

60€ / 60 λεπτά


Full endulgement

Body wraps & Massage


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Περιποίηση με βασιλικό πολτό και μέλι


Η «Βασίλισσα» των θεραπειών, ένα ελιξίριο νεότητας, σχεδιασμένη αποκλειστικά για να αξιοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά από το μέλι. Το κρυσταλλωμένο μέλι απολεπίζει το σώμα ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα. Το πολύτιμο μασάζ σώματος που ακολουθεί χαλαρώνει τις αισθήσεις. Η θεραπεία περιλαμβάνει μια σύντομη περιποίηση προσώπου με φρέσκο βασιλικό πολτό που αναπλάθει, θρέφει, αναζωογονεί και δίνει λάμψη ακόμα και στην πιο απαιτητική επιδερμίδα. Αυτή η «γλυκιά» περιποίηση βελτιώνει την υφή του δέρματος και προσφέρει αναζωογόνηση και ευεξία στο πνεύμα.


ΑΠΟ

50€ / 50 λεπτά


Full endulgement

Body wraps & Massage


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Σοκολατοθεραπεία


Η θεραπεία ξεκινά με απολέπιση σώματος με κόκκους πράσινου καφέ, αλάτι από τη νεκρά θάλασσα και μαύρη ζάχαρη. Στη συνέχεια ακολουθεί μάσκα σοκολάτας και ολοκληρώνεται η θεραπεία με αναζωογονητικό μασάζ  με καθαρή κρέμα από κακάο για τέλεια ενυδάτωση.


ΑΠΟ

50€ / 50 λεπτά


Get together

Family vacation


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Με 100% αλόη


Θεραπεία προσώπου και σώματος με 100% αλόη, για αφυδατωμένα από την έκθεση στον ήλιο δέρματα η οποία χαρίζει δροσιά, ανάπλαση και ενυδάτωση μετά την πισίνα ή τη θάλασσα.


ΑΠΟ

35€ / 30 λεπτά


Full endulgement

Body wraps & Massage


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Σύσφιξη προσώπου με βασιλικό πολτό και μέλι


«Βασιλική» περιποίηση για τη σύσφιξη και επανόρθωση της ώριμης επιδερμίδας που βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του βασιλικού πολτού και του μελιού. Το μοναδικό μασάζ προσώπου ενεργοποιεί επιλεγμένα ενεργειακά σημεία βοηθώντας την κυτταρική ανανέωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας. Ο βασιλικός πολτός, πολύτιμο ελιξίριο ζωής και νεότητας, θρέφει, αναζωογονεί και δίνει λάμψη στην επιδερμίδα.


ΑΠΟ

40€ / 60 λεπτά


Full endulgement

Body wraps & Massage


ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Men’s Royal treatment


Μία χαλαρωτική και αναζωογονητική  θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του σύγχρονου άντρα. Το χαλαρωτικό back massage απελευθερώνει τη συσσωρευμένη ένταση σε αυχένα και πλάτη. Η περιποίηση προσώπου που ακολουθεί καθαρίζει σε βάθος, τονώνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ μειώνει την ένταση των μαύρων κύκλων στην περιοχή των ματιών.


ΑΠΟ

50€ / 60 λεπτάΙαματική θεραπεία (Σπα)

Στη σκιά του Ολύμπου, όπου η ομορφιά είναι συνυφασμένη με κάθε πτυχή της ζωής, μια επίσκεψη σε ένα highend σπα και κέντρο ευεξίας είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μετατρέψει τον εαυτό σας σε έναν αληθινό θεό ή θεά. Συνδυάζοντας επιδέξια παραδοσιακές και σύγχρονες θεραπείες, αυτά τα ιαματικά λουτρά και κέντρα ευεξίας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση και ανακούφιση από τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής στην πόλη.