ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Δραστηριότητες

Υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό να κάνετ στο Hotel Poseidon Palace. Είτε πρόκειται για την παραλία, τη θάλασσα ή απλά για δραστηριότητες που θα κάνουν την ημέρα σας δημιουργική, μπορούμε να το παρέχουμε ολοκληρωμένα για εσάς.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ & ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Beach Bar


Δίπλα στην παραλία, με προσωπικό έτοιμο να σας εξυπηρετήσει στη ξαπλώστρα σας, το Beach Bar του ξενοδοχείου μας σας κρατά συντροφιά με μουδικές επιλογές, ποτά και αναψυκτικά κάθε είδους. Χαλαρώστε σε ένα όμορφο περιβάλλον, δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό, ή κάντε μια βόλτα και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Beach Volley


Το beach volley είναι ένα αγαπημένο άθλημα, εηυχάριστο για νέους αλλά και μεγαλύερους. Απλά συγκεντρώστε την ομάδα σας στην παραλία, βρείτε τους αντιπάλους σας και καλό παιχνίδι!


www.hdnicewallpapers.com

ΑΠΟΛΑΥΣΗ & ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τένις και ρακέτες


Ακονίστε τη ρακέτα σας, μπείτε στο τερέν και απολαύστε το παιχνίδι στο Poseidon Palace μέρα και νύχτα. Τρέξτε, αθληθείτε και απολαύστε τις υπέροχες εγκαταστάσεις του Poseidon Palace.ΑΠΟΛΑΥΣΗ & ΚΑΤΑΔΥΣΗ

Πισίνες


Μεγάλες εξωτερικές πισίνες για ενήλικες με ειδικό τμήμα για παιδιά, που βρίσκεται κοντά στο κεντρικό κτίριο του συγκροτήματος. Τακτικοί έλεγχοι και καθαρισμοί με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλουν στη διατήρηση της καθαριότητας και της υγιεινής του νερού. Ασφάλεια, καθαρά νερά και άνετες ξαπλώστρες.